Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Badning og sejlads i søer

Hampen Sø og Bølling Sø, er de to søer i Ikast-Brande kommune, hvor der gennem hele badesæsonen bliver foretaget prøver af badevandskvaliteten

Billedet viser Hampen Sø

Hampen Sø:  Badning er tilladt fra de to strande på vestsiden og på nordsiden.

Læs mere i Folderen om Hampen Sø.

Bølling Sø:
Badning er tilladt fra de arealer der tilhører Skov- og Naturstyrelsen.
Læs mere i Folderen om Bølling Sø.

Sejllads
Som udgangspunkt er det ikke tilladt at sætte sin båd i vandet på søerne i Ikast-Brande Kommune, med mindre man får tilladelse fra bredejerne.

Der er dog mulighed for sejlads i det område af Bølling Sø der ejes af Skov- og Naturstyrelsen. I andre søer som er i forbindelse med vandløb, skal man have en sejladstilladelse, før man sætter sin båd i vandet. Sejladstilladelser udstedes af Ikast-Brande Kommunes vandløbsgruppe.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.