Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kultur og Bibliotek

Kultur og Bibliotek er den enhed, der varetager administrationen af kulturområdet i Ikast-Brande Kommune.

Billede af kunst på en væg i gademiljøet
Kultur i Ikast-Brande Kommune

Kunst og kultur er en del af vores identitet. Hos os er kunsten en naturlig del af hverdagen. Den er synlig i byerne og i landskabet, den overrasker og er med til at skabe livlig debat. 
 
Området byder desuden på musikskole, bibliotek, museer, biografer, udstillingshal, private gallerier og lokale spillesteder. 
 

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil læse mere om kunsten og kulturen i Ikast-Brande Kommune, kan du kontakte kulturkonsulent Carsten Jensen, mobil 4023 6223 eller kultur@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.