Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kunstdatabasen

Ikast-Brande Kommune har en database, der giver mulighed for at finde oplysninger om kunsten som befinder sig i kommunen. Henvendelse kan ske til kommunens biblioteker.

Hvad er Ikast-Brande Kommunes kunstdatabase?

Samlingen omfatter de kunstværker, der befinder sig i kommunale institutioner, administrationscentre og i det offentlige rum på pladser og i parker.
 
Kunstdatabasen er ikke komplet, da enkelte kunstværker endnu ikke er registreret.

Basen er dynamisk, og udvikler sig løbende, når der erhverves ny kunst i Ikast-Brande Kommune.
  
Formålet er bl.a. at lade kunsten 'vandre' mellem kommunens institutioner eller til at arrangere udstillinger knyttet til bestemt temaer eller kunstnere.
  

Du kan også hjælpe os

Kunstdatabasen er, som anført ovenfor, endnu ikke komplet. 
  
Husk altid at informere os, når der flyttes eller erhverves ny kunst i Ikast-Brande Kommune, så kunstdatabasen kan holdes ajour.

Kontakt Pia Holm på Ikast-Brande Bibliotek.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.