Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kultur

Kultur er, hvor du er. Det er overskriften på Ikast-Brande Kommunes Kultur- og Bibliotekspolitik. Kultur og Bibliotek er den enhed, der administrerer kulturområdet i kommunen.

Kulturen er en del af vores identitet.

Isenvad kultur

Kunsten er en naturlig del af hverdagen. Den er synlig i byerne og i landskabet, den overrasker og er med til at skabe livlig debat. 

Ikast-Brande Kommune byder bl.a. på musikskole, bibliotek, museer, biografer, udstillingshal, private gallerier, lokale spillesteder - og meget mere kultur, der hvor du er.
 

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om kulturen i Ikast-Brande Kommune, kan du kontakte kulturkonsulent Carsten Jensen, mobil 4023 6223 eller kultur@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.