Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fastholdelse af medarbejdere

Du kan som virksomhed få hjælp og vejledning hos jobcentrets Fastholdelsesteam, hvis du har en medarbejder, der er sygemeldt i en længere periode eller har en medarbejder med nedsat arbejdsevne. Jobcentrets Fastholdelsesteam rykker hurtigt ud og iværksætter tiltag, der fastholder eller bringer din medarbejder tilbage på jobbet.

  • Vi kan tilrettelægge og udarbejde individuelt tilpassede arbejdsredskaber.
     
  • For at fastholde medarbejderen med nedsat arbejdsevne er der mulighed for at ansætte en personlig assistent i op til 20 timer ugentligt.
     
  • Du kan som arbejdsgiver anmode om at iværksætte en tidlig indsats, hvis din medarbejder forventer at være sygemeldt i mere end 8 uger.
     
  • Hvis du vil vide mere om hvordan man forebygger længere tids sygemeldinger blandt dine medarbejdere kan du læse mere om Fast Track på STAR. Læs mere her.

Du er altid velkommen til at kontakte jobcentrets Fastholdelsesteam. Se kontaktoplysninger her.   
 
 

 

Handshake

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.