Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Veterankontaktperson

Som borger i Ikast-Brande Kommune, har du mulighed for at kontakte vores veterankontaktperson. Ikast-Brande vil gerne anerkende den indsats, som veteraner har gjort for Danmark.

I Ikast-Brande Kommune har vi et ønske om, at det skal være let og overskueligt at få hjælp, hvis du er veteran eller pårørende til en veteran. Vores veterankontaktperson hjælper dig med at navigere, i det kommunale system, hvis du har brug for hjælp til at finde vej. Det er veterankontaktpersonens opgave at sikre, at både veteraner og pårørende oplever én indgang til det kommunale system, og oplever at blive vejledt til at komme i kontakt med de rette afdelinger, for at få optimal hjælp i den givne situation.

Om veterankontaktpersonen, Nicolai Pedersen:

Nicolai har mange års erhvervserfaring fra Forsvaret, og har flere udsendelser bag sig. Nicolai arbejder til dagligt som beskæftigelsesvejleder, og har i den forbindelse bred erfaring med vejledning af veteraner, og de udfordringer der kan følge med fra tidligere udsendelser.

Kontakt veterankontaktperson:
Nicolai Pedersen 
Telefon 2479 5183
Mail veteran@ikast-brande.dk

 

2107

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.