Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

FGU

Hvis du ikke har de faglige, personlige eller sociale forudsætninger til at gå i gang med en ordinær ungdomsuddannelse, kan du være i målgruppen til nedenstående uddannelse. Uddannelsen kræver en målgruppevurdering og en indstilling gennem Unge og Uddannelse.

  • Fra august 2019 starter en ny uddannelse for unge under 25 år, der har brug for at kvalificere sig til at tage en erhvervsuddannelse, HF, anden gymnasial uddannelse eller job.
     
  • Du kan ikke selv melde dig ind på uddannelsen, men skal kontakte en uddannelsesvejleder, der kan vurdere om du er i målgruppen.
     
  • Du kan læse mere om FGU her.
     
  • Læs mere om den lokale FGU her.

       

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.