Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ledighed

Hvad du skal gøre som ledig afhænger af, om du er medlem af en a-kasse og er berettiget til dagpenge eller ej. Du kan her læse mere om, hvad du skal gøre som ledig, samt hvilke muligheder Jobcenter Ikast-Brande har for at hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet.

Medlem af a-kasse

Hvis du er medlem af en a-kasse, er du forsikret og som udgangspunkt berettiget til at modtage dagpenge i din ledighedsperiode. Dette kræver, at du opfylder betingelserne for at modtage dagpenge.

Ikke medlem af a-kasse

Hvis du ikke er medlem af en a-kasse, og dermed ikke er forsikret, kan du søge kommunen om hjælp, hvis du ikke kan forsørge dig selv og din familie. Hvis du er nyuddannet og ledig, kan du her også læse mere om, hvad du skal gøre.   

Gode ideér til jobsøgning

Du kan her læse mere om, hvad du kan gøre for at øge dine chancer for at komme hurtigst muligt tilbage på arbejdsmarkedet.

Tilbud og muligheder

Jobcentret Ikast-Brande kan og vil gøre meget for at hjælpe dig som ledig i arbejde igen. Læs her mere om de aktiviteter, du kan deltage i, som har til formål at få dig tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Handshake 2056023 1920

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.