Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Frivilligt mentorkorps

Med etableringen af et frivilligt mentorkorps ønsker Ikast-Brande Kommune at gøre en indsats for at formidle kontakt mellem ressourcestærke borgere og ressourcesvage unge. Det frivillige mentorkorps er et supplement til de eksisterende kommunale tilbud - et tilbud, der har fokus på den sociale relation.

I vores faglige virke møder vi dagligt mange unge, der er sårbare på deres netværk. De savner positive sociale relationer og mangler gode rollemodeller.

Formålet er at styrke de unge i at opretholde en stabil hverdag og samtidig udvikle deres sociale relationer og kompetencer. I sidste ende øger det chancerne for, at det lykkes de unge at håndtere uddannelse og job.

Læs mere på Ikast-Brandes Frivillige Mentorkorps hjemmeside
 
Logo _frivillige _mentorkorps _257_95

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.