Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fundraising

Alle folkeoplysende og frivillige sociale foreninger i Ikast-Brande Kommune har nu gratis adgang til puljeguide.dk, som er et IT-system, der bruges til fundraising.

Puljeguiden

Puljeguiden indeholder en komplet database med alle relevante fonde og puljer på over 50.000 kr., der kan søges med henblik på at støtte projekter.

Puljeguiden rummer desuden en vejledningsdel, som giver alle brugerne systematisk hjælp til alle trin i fundraising projektet.

Puljeguiden er meget brugervenlig og nem at søge informationer i. Det er derfor meget lettere at danne sig et godt overblik over støttemuligheder.

Endelig indeholder Puljeguiden gode anvisninger på, hvordan projekters forskellige faser - fra idegenerering til konkrete projektansøgninger og den løbende projektstyring - kan håndteres.

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang skal du gøre følgende:

1) Gå ind på www.puljeguide.dk og "opret profil". Skriv navn, emailadresse og foreningens navn.

2) For at aktivere Ikast-Brande Kommunes abonnement skal I dernæst sende en mail til Søren på sm@schultlz.dk med oplysningerne fra 1). Herefter bekræfter Søren, når I har fuld adgang til puljeguiden i jeres forening.

Tekniske spørgsmål til puljeguide rettes til Schultz kundeservice mellem kl. 8.00 og 16.00 (Fredag til kl. 15.30) på tlf. 72282826 eller via mail til kundeservice@schultz.dk.

Overordnede spørgsmål vedrørende fundraising rettes til
Ikast-Brande Kommune på tlf. 9960 4154.

Introduktionsguide til brug af PuljeGuiden

Introduktionsguide til PuljeGuiden (www.puljeguiden.dk). Formålet med denne guide er at give dig en kort introduktion til, hvordan du aktivt kan bruge PuljeGuiden i dit arbejde med fundraising, og hvordan du nemt finder svar på mange af de spørgsmål, du måske sidder med.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.