Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Frivilligjob.dk - Bliv frivillig eller rekrutter frivillige

I samarbejde med frivilligjob.dk tilbyde Ikast-Brande Kommune din forening, organisation, gruppe eller institution adgang til at rekruttere frivillige på Ikast-Brandes frivilligportal og på frivilligjob.dk.

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde med mere end 11.000 jobopslag årligt fra frivillige foreninger, organisationer og kommunale institutioner og tilbud, der har frivillige aktiviteter.

Frivilligjob.dk viser bredden i det frivillige arbejde og inspirerer den enkelte til at finde netop det frivillige arbejde, der matcher egne interesser og kompetencer. Side om side med opslag fra traditionelle foreninger som Røde Kors, DGI og Det Danske Spejderkorps finder du opslag fra fx græsrodsorganisationer, socialøkonomiske virksomheder og projekter, der er igangsat af offentlige institutioner.

Det er gratis at bruge frivilligjob.dk, både for dig, der vil være frivillig, og for dig, der søger frivillige til din forening eller organisation. Og fordi vi i Ikast-Brande kommune abonnerer på en speciel lokal udgave af frivilligjob.dk, er det også gratis for kommunale institutioner, tilbud og bosteder at lægge opslag op.

Gå ind på www.frivilligjob.dk.

  • Klik herefter på log ind i øverste højre hjørne for at komme i gang.
  • Hvis det er første gang, du anvender frivilligjob.dk vælg opret opslag via tastselv
  • Indtast nu dine ønskede brugeroplysningerne i kasserne og tryk derefter på næste
  • Du er nu klar til at oprette et opslag. Udfyld felterne og tryk gem
  • Frivilligjob.dk vil nu læse dit opslag igennem og offentliggøre det. Du vil samtidig modtage en kode, så du kan redigere dit opslag

Klik her for at se en guide til, hvordan du bruger frivilligjob.dk

 

Hvis du har brug for vejledning i forhold til at benytte frivilligjob.dk er du altid velkommen til at henvende dig til Vibeke i Frivilligcentret på tlf. 21329409 eller via mail vibeke@frivilligcenterikast-brande.dk

OBS! Fra 1. september 2019 vil Ikast-Brandes frivilligportal også blive tilgængelig. Mere information om dette efter d. 1. september.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.