Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

SKELHØJE HYTTEN

Info skelhøje hytten

I Skelhøj Plantage er den nedlagte skydebanes skure omdannet til base for institutioner og skoler, der tager en dag i skoven.


Skelhøje Hytten

Entre, toilet og et fælles rum, der kan rumme ca. en klasse. Det kan bruges til undervisning, spiserum og der er en smule køkkenudstyr, så der kan tilberedes lidt mad på stedet. Der er el, lys, varme og vand.

Forhindringsbane
Forhindringsbane med mange spændende udfordringer findes lige ved Hytten. Den er efterhånden bygget op igen efter stormene i november og december 2013.

Skur
Skuret ligger ca. 350 m. syd for hytten og er blot et sted man kan gå i tørvejr og spise sin madpakke. Husk at rydde op!

Booking
Skoleledere og skolesekretærer i Ikast-Brande Kommune har adgang til at booke i en kalender i Lotus-systemet.

Kan man ikke finde ud af at booke eller hører man ikke til dem, der har adgang via det kommunale administrationssystem, kan man ringe til koordinator Alan Martinsen - du finder hans oplysninger i infoboksen i højre side.
 
De skoler og institutioner, der bruger hytten mest, har en nøgle. Der er ekstra nøgler på Hyldgårdsskolen og Isenvad skole. Det er også en god ide at informere Alan Martinsen, hvis man har meget store arrangementer i skoven.

Bål
Skoven omkring Hytten og Skuret er brandfarlig. Der er ingen bålsteder og der må ikke anvendes åben ild i området.

I den nyere del, (byskoven) er der længst ude mod Tyvkjærvej en legeplads - med bålsted.

Pris
Det koster ikke noget, at bruge faciliteterne i Skelhøj Plantage.

 

Tilbage til Faciliteter

 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.