Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

REMISENBRANDE

Info RemisenBrande

Historie
I 1990 var der en gruppe "branditter", der tog initiativ til at bevare den gamle Remisebygning i Brande. Der blev arrangeret et borgermøde samt en idékonference med kendisser udefra, heriblandt Johannes Møllehave, for at få nogle idéer på bordet om fremtiden for den gamle bygning.

Dette førte til oprettelsen af foreningen Kulturremisen, der siden 1990 har bestået af ildsjæle og frivillige, som arbejder aktivt for bevarelsen og genopbygningen af RemisenBrande.

Foreningen Kulturremisen
Foreningen Kulturremisen viste sig dog hurtigt af have langt mere vidtrækkende karakter, da formand Birgit Vinge med sin idérigdom igangsatte mange og spændende projekter.
Her kan eksempelvis nævnes det EU støttede Jazz-projekt "Swinging Europe" samt "Den Internationale Workshop for Billedkunst", som har været årligt tilbagevendende begivenheder i den gamle Remise.

Foreningen har derfor med tiden fået flere fastansatte, som alle abejder aktivt på projekternes gennemførelse.
Foreningen har ligeledes opbygget et omfattende internationalt netværk blandt såvel billedkunstnere som musikere på et højt niveau.

En ny og udvidet rolle
Med restaureringen af den gamle Remise kommer Foreningen Kulturremisen til at spille en ny og udvidet rolle som støtteforening for fremtidens aktiviteter i RemisenBrande.

Adresse
RemisenBrande
Kultur- og konferencecenter
Gl. Arvad Vej 1
7330 Brande
Hjemmeside

Åbningstider
Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 14.00

 

 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.