Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

NATURCENTER HARRILD HEDE

Info Harrild Hede

Naturstyrelsen Midtjylland åbnede i april 2013 i samarbejde med Ikast-Brande Kommune det nye naturcenter på Harrild Vandmølle ved Holtum Å og den sydlige ende af Harrild Hede.

Om Naturcenter Harrild Hede
Naturcentret ligger i Nørlund Plantage og har adgang til 3000 ha statsejede skove- og naturarealer, der kan danne rammen om skønne, autentiske naturoplevelser og friluftsaktiviteter for kommunes borgere og turister.

Her er store hede- og plantagearealer, rene og hurtigtstrømmende vandløb, hedesøer, hugorme og flokke af krondyr, samt stilhed og højt til himlen.

Aktiviteter
Naturcentret byder på aktiviteter med fokus på naturoplevelser og sundhedsfremmende formål. Der er mødelokaler og faciliteter til gavn for kommunens foreningsliv, og et stort naturrum med indendørs grill vil stå åbent for alle.

Natur, vandreruter, historie og socialt samvær
Der er mulighed for socialt samvær, samtidig med, at man kan få informationer om den lokale natur og historie.

Med udgangspunkt i naturcentret er der mange muligheder for at se Harrild Hede fra mange vinkler.

Herfra udgår ikke mindre en 5 forskellige vandreruter, og ældre, gangbesværede og handicappede har ved forudbestilling mulighed for at se hedelandskabet fra "Hugormen".

Kontaktoplysninger
Du finder alle kontaktoplysninger, fakta, booking og adresse i infoboksen i højre side.

 

Tilbage til Faciliteter

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.