Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

MOBIL BOLDBANE

Info mobil boldbane

Byrådet bevilligede på byrådsmødet den 18. marts 2013 anskaffelsen af en mobil boldbane. Banen kan opstilles på torve, p-pladser, grønne områder og andre steder, hvor der ønskes mere aktivitet og liv.

Formålet med den mobile boldbane
Formålet med en mobil boldbane er at give foreninger, lokale beboergrupper og andre ikke-kommercielle aktører mulighed for at låne banen til arrangementer. Når banen ikke udlånes til disse arrangementer, kan den placeres på torve og pladser rundt om i kommunen, og kan således frit bruges af ikke-organiserede borgere.

Dermed gives borgerne mulighed for på en fleksibel og let tilgængelig måde at dyrke idræt uden, at dette skal være organiseret foreningsmæssigt eller på faste tidspunkter.

Udseende og lejevilkår
Banen har to håndboldmål, bander og høje net, således at bolden ikke sparkes ud på de omkringliggende arealer. Banen kommer uden bund og måler ca. 12 x 16 meter.
 
Den generelle brug af banen håndteres af Ikast-Brande Kommunes entreprenørafdeling. Dette indebærer vedligehold, organisering og udlejning.

Den mobile boldbane kan udlejes på følgende måder til foreninger, landsbyer, forsamlingshuse og andre ikke-kommercielle aktører på Kultur- og Fritidsområdet:
 
Lejer afhenter banen, sætter den selv op, nedtager og opsætter den igen ved afhentningsstedet. Dette er gratis og der arbejdes i øjeblikket på udfærdigelsen af en manual vedrørende opsætning og transportering af boldbanen.

Spørgsmål?
Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte Entreprenørafdelingen. Du finder oplysningerne i kontaktboksen i højreside.

 

Tilbage til Faciliteter

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.