Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

BIOGRAFER

Info biografer

Der er 2 biografer i Ikast-Brande Kommune. En i Ikast og en i Klovborg.

Ikast Bio
Ikast Bio er en foreningsdrevet biograf med 3 lækre og topmoderne biografsale. Salene er udstyret med den nyeste digitale teknik, som giver den bedste filmoplevelse man kan forestille sig.

Salene
Sal 1 har 203 pladser mens sal 2 har og 3 har hver 107 pladser. Salene er kendetegnet ved store lærreder og lækre lænestole med kopholdere. Lyden er Dolby 7.1, som er blevet kaldt erdens bedste lydsystem til biografer. I foyeren finder du en velassorteret kiosk.

Handicapvenlig Bio
Ikast Bio er der let adgang for kørestolsbrugere, og alle sale er udstyret med en teleslynge.

Kulturhus
Ikast Bio er en del af et større kulturhus, bestående af musikspillestedet Bakkehuset og den kommunale Ikast-Brande Musikskole. Dette gør huset til byens absolutte kulturcenter der er et besøg værd.

Kontakt
Ikast Bio
Strøget 49
7430 Ikast
97 15 13 30
ikastbio@ikastbio.dk
Hjemmeside

___________________________________________________________________________________________________

Klovborg Kino
Har tre topmoderne biografsale.

Sale
Den store sal, sal 1, er udstyret med 176 behagelige lænestole, mens sal 2 har 114 helt nye lænestole inkl. en række med dobbelte sofaer, og fin plads til benene.
Den nyeste sal, sal 3, er udstyret med 100 ekstra bredde lænestole, samt sofarække med dobbelte sofaer.

Målsætning
Klovborg Kino 1-2-3D har en målsætning om at kunne tilbyde det ydderste i filmteknologi og at være helt fremme med den nyeste udvikling. Biografen har derfor investeret i 3 nye digitale projektorer, som viser filmen fra en harddisk, i fremtidens mest spændende medie nemlig 3D og 2D, i en sublim kvalitet.

Kontakt
Klovborg Kino
Storegade 56
8765 Klovborg
75 76 16 19
kontakt@klovborgkino.dk
Hjemmeside

Tilbage til Faciliteter

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.