Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gebyrer ved indkvartering

Den 08-04-2019 besluttede Byrådet at ændre forholdene omkring opkrævning af gebyrer i forbindelse med indkvartering på kommunale institutioner i Ikast-Brande Kommune.

Folkeoplysende foreninger i Ikast-Brande Kommune
For folkeoplysende foreninger i Ikast-Brande Kommune er overnatninger på skoler i forbindelse
med stævner og lignende, som hidtil, gratis.

Folkeoplysende foreninger uden for Ikast-Brande Kommune
Det gælder også for foreninger uden for kommunen, så længe det er en forening hjemmehørende i Ikast-Brande Kommune, der er ansvarlig for og selv deltager i det stævne, den turnering eller træningslejr, som overnatningen sker på baggrund af.

Foreninger, som ikke er hjemmehørende i Ikast-Brande Kommune, og som er ansvarlig for afvikling af et stævne, en turnering, en træningslejr eller lignende i Ikast-Brande Kommune og hvor der er behov for overnatning, vil fremover blive opkrævet 35 kr. pr. deltager og dette uanset deltagerens alder.

Foreninger som opkræves gebyr for lån af lokaler i forbindelse med indkvarteringer skal senest 5 hverdage efter indkvarteringen oplyse Erhverv, Bosætning og Fritid om antallet af overnattende deltagere til e-mail: fritid@ikast-brande.dk 

Opkrævningen vil blive sendt til foreningens digitale postkasse.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.