Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Book i Hjertet

Du kan som forening eller gruppe booke lokaler i Hjertet, enten som en enkeltbooking eller som en sæsonbooking. Bemærk, at Hjertet er lukket den 15., 16. og 17. april 2019.

 
 
 

Gebyrsatser 2019

Lokale Pr. gang / time Gebyr 2019
Mødelokale 1 Pr. time 32 kr.
Mødelokale 2 Pr. time 32 kr.
Mødelokale 3 Pr. time 32 kr.
Mødelokale 4 Pr. time 32 kr.
Mødelokale 5 Pr. time 32 kr.
Mødelokale 6 Pr. time 32 kr.
Multisalen Pr. time 79 kr.
Refleksionsrummet Pr. time 79 kr.
Streetsporthallen Pr. time 79 kr.


Gebyrer opkræves kun, såfremt to eller flere af deltagerne i den/de aktiviteter som foregår i det pågældende lokale, er over 18 år. Når du booker et lokale i Hjertet, vil du blive bedt om at angive, hvorvidt dette er tilfældet for din aktivitet samt at acceptere, at Erhverv og Fritid kan udsende gebyropkrævning til dig eller din forening.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.