Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Overvægtsklinik

Tilbud til overvægtige børn og unge i kommunen. Sundhedsplejen tilbyder overvægtsbehandling af overvægtige børn og unge i vores overvægtsklinik.

Bagside OVK

I vores klinik vil I som familie kunne få støtte og vejledning til at stoppe vægtøgning hos jeres barn ud fra principperne i "Holbæk modellen" fra Holbæk Sygehus. I klinikken får I rådgivning om vægtregulering, spisemønstre, mad- og drikkevarer og motion. Vi laver en individuel plan, og I får hjælp og vejledning til de udfordringer, I står overfor undervejs. Vi lægger vægt på, at behandlingen bygger på et samarbejde af gensidig tillid, at planerne er realistiske og løbende justeres.

Du kan læse mere om tilbuddet her.

Klinikken har adresse:

Ikast Vestre Administrationsbygning,

Sjællandsgade 6,

7430 Ikast.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.