Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sundhedspleje

Sundhedspleje er et frivilligt og gratis tilbud til alle familier med spæd/småbørn og skolebørn i kommunen - også til kommende forældre, hvis der er behov.

Sovende Baby Liggende børn

Alle familier med børn fra 0-16 år kan henvende sig direkte til Sundhedsplejen eller den sundhedsplejerske, der er knyttet til det skoledistrikt familien bor i og få råd og vejledning.

 

Kontakt din sundhedsplejerske

Du kan kontakte din sundhedsplejerske dagligt på hendes mobiltelefon. Hvis hun er optaget eller ikke kan besvare dit opkald, kan du indtale en besked og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Du kan også sende en sms eller en e-mail.

Hvis du er i tvivl om, hvem der er din sundhedsplejerske, kan du kontakte vores sekretær. Hun træffes dagligt i kommunens åbningstid på tlf. 9960 5490.

Du kan finde sundhedsplejerskernes mobilnumre og e-mail adresser her.

   

Udenfor Sundhedsplejens åbningstid

Har du behov for vejledning og rådgivning af en sundhedplejerske ved akut opstået problemer udenfor Sundhedsplejens almindelige åbningstid, kan du kontakte Sundhedsplejens Telefonvagt i Region Midtjylland på tlf. 7020 8018.

Sundehedsplejens Telefonvagt træffes hver dag kl. 17.00 til 19.00.

Læs mere om Sundhedsplejens Telefonvagt her.

 

OBS

Sundhedsplejens Åbent Hus i Ikast afholdes nu på Ikast Bibliotek

 

Tilbud til overvægtige børn og unge i kommunen. 

Sundhedsplejen kan nu tilbyde overvægtsbehandling af overvægtige børn og unge i nyetableret overvægtsklinik.

Her vil I som familie kunne få støtte og vejledning til at stoppe vægtøgning hos jeres barn ud fra principperne i "Holbæk modellen" fra Holbæk Sygehus. I klinikken får I rådgivning om vægtregulering, spisemønstre, mad- og drikkevarer og motion. Vi laver en individuel plan, og I får hjælp og vejledning til de udfordringer, I står overfor undervejs. Vi lægger vægt på, at behandlingen bygger på et samarbejde af gensidig tillid, at planerne er realistiske og løbende justeres.

Du kan læse mere om tilbuddet her.

 

Venter I jeres første barn, eller er I lige blevet forældre for første gang?

Sundhedsplejen tilbyder forældrekurset Godt I Gang for førstegangsforældre. Gruppeforløbet indeholder emner, der sikre, at I får de bedste forudsætninger for en god start sammen i jeres nye familie. Læs mere her.

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.