Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Skoleindskrivning

Skoleindskrivning til 0. klasse

Indskrivningen til 0. klasser til det kommende skoleår er åben i perioden fra sidst i oktober måned til slutningen af november måned.

Er du interesseret i flere informationer omkring skoleindskrivning til 0. klasse, kan du få flere informationer her eller henvende dig til distriktsskolen. 

Du skal være opmærksom på følgende ved den digitale skoleindskrivning:

  • Kun forældre med forældremyndighed kan indskrive med den digitale indskrivning.
  • Indskrivningen kan ændres i indskrivningsperioden. Det er altid den sidste indtastning, der gemmes i systemet.

I har mulighed for at besøge en eller flere skoler og høre om deres tilbud. Oversigt over hvilke dage, der er orienteringsmøder på de enkelte skoler, finder du her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.