Hvad skal jeg efter 9. klasse?

Ungdommens Uddannelsesvejledning har ansvaret for at vejlede unge mellem 13 - 24 år i valg af uddannelse og erhverv. Målet for vejledningsindsatsen er at ruste de unge til at gennemføre en ungdomsuddannelse. Indsatsen er rettet mod børn og unge med særlige behov for vejledning.

Hvad skal jeg efter 9. klasse?

Nedenfor er et link hvor du - både som ung og som forældre - kan læse mere om mulighederne for at modtage vejledning om uddannelse og erhverv.

Klik her for at læse mere om Ungdommens Uddannelsesvejledning