Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Guide til håndtering af bekymrende fravær

 

Ikast Brande kommune har et mål om, at børn og unge skal blive robuste, have mod på livet og udvikle sig i fællesskaber. Den daglige skolegang er et led i at nå dette mål. Derfor er det vigtigt at hurtigt spotte og handle på bekymrende fravær fra skolen.


Bekymrende fravær er ikke kun skolens ansvar. Ansvaret skal deles med dem, der i kommunalt regi har en mulighed for at hjælpe et barn ud af en uheldig udvikling, når forældrene har behov for redskaber til at løfte opgaven.


Formålet med vejledningen er at sikre en ensartethed omkring håndteringen af bekymrende fravær samt få klare retningslinjer for de berørte medarbejdere i kommunen, så det bekymrende fravær minimeres.

 

Du kan læse "Guide til håndtering af bekymrende fravær her (pdf)

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.