Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Netværksmøde

Her kan du læse mere om, hvad et Netværksmøde er

Hvornår holdes der Netværksmøde?

Der kan afholdes Netværksmøde, når familien i forvejen er i kontakt med Familierådgivningen. Ofte vil der inden Netværksmødet have været afholdt et K-møde og/eller et Underretningsmøde. 

Formålet med Netværksmødet er at involvere netværket omkring familien i løsningen af familiens udfordringer. Netværket er dem, der har kendskab til barnet - både familien og fagpersoner. 

 

Behov for et Netværksmøde?

Hvis du som familie eller pårørende vurderer, at der er behov for støtte kan du kontakte Familierdgivningen, som kan iværksætte et Netværksmøde eller på anden vis hjælpe dig videre.

Kontakt din sagsbehandler eller Familierådgivningen på telefon 99 60 55 00.  

 

Efter mødet

Efter mødet udleveres et dokument  til alle mødedeltagerne, hvor de indgåede aftaler fremgår. Der kan aftales hvornår og hvordan, der skal følges op. Opfølgningen kan ske i form af et nyt Netværksmøde.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.