Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tværfagligt samarbejde

Vi gør os umage med at samarbejde om at finde de bedst mulige løsninger for børn og unge i kommunen.

Grundlaget for det tværfaglige samarbejde er at yde en tidlig og sammenhængende indsats for det enkelte barn eller den unge. Det betyder, at forskellige fagpersoner bidrager til at finde løsninger på de udfordringer, som børn, unge og deres familier kan møde.

Eksempelvis på tværs af skole eller dagtilbud og de forskellige specialiserede afdelinger, der er i kommunen.

 

Som forælder/ familie vil din indgang til det tværfaglige samabejde som regel være gennem personlet på dit barns skole eller i dagtilbud. Det er derfor en god ide, at du henvender dig til dem først, hvis du er bekymret for dit barns trivsel.

Vi har forskellige former for tværfaglige mødetyper alt efter, hvad situationen drejer sig om. Du kan læse mere om mødetyperne i menuen til venstre. Her kan du også læse, hvilke muligheder du som forælder har for at indkalde til et tværfagligt møde med kommunen. 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.