Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

PPR yder råd og vejledning i forbindelse med børn og unge i alderen 0 – 18 år, hvor der opleves vanskeligheder i tilknytning til deres udvikling. Alle familier med børn fra 0 - 18 år kan henvende sig til PPR.

PPR 1

 

Konsultation, rådgivning, udredning og vurdering

Mange forældre oplever på et eller andet tidspunkt at være i tvivl om, om deres barn har udviklingsmæssige eller læringsmæssige udfordringer.

 
Hvis du oplever dette, kan du:


1. Starte med at tage en snak med barnets lærer eller pædagog.
2. Hvis I ikke i fællesskab kan løse udfordringerne, så kan I kontakte PPR eller anmode om et Konsultativt møde, som oftest er starten på en kontakt med PPR.

 

Alle familier med børn fra 0 - 18 år kan henvende sig til PPR. Børn og unge kan også selv henvende sig til PPR for rådgivning, også uden forældrene ved det. Der er desuden mulighed for anonym rådgivning.


Man kan henvende sig til PPR med forskellige typer af problemstillinger. Eksempelvis tale/sprog/høreudfordringer, trivselsudfordringer, adfærdsmæssige udfordringer, læringsmæssige udfordringer osv.


Ofte vil en kontakt til PPR starte med et konsultativt møde (K-møde). Du kan læse mere om K-møderne i menuen Tværfagligt samarbejde. Alle kan anmode om, at der bliver afholdt et K-møde. Du kan henvende dig på dit barns skole/daginstitution eller udfylde og indsende et anmodningsskema.


I PPR samarbejder vi med de voksne der kender barnet om at finde ud af, hvordan barnet kommer til at trives bedst muligt.

Procedure til undersøgelse af ordblindhed i Ikast-Brande
kommune kan findes her.

Kontakt

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR)
Bellisvej 2, 8766 Nørre Snede
Tlf. 9960 5405


  

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.