Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Til fagpersoner

Hvis du som fagperson arbejder med - eller er interesseret i at arbejde med - De Utrolige År, så er du måske interesseret i de ydelser, vi tilbyder vedrørende De Utrolige År forældreprogrammer.

Peercoach vejledning: Vi tilbyder den obligatoriske vejledning til gruppeledere i De Utrolige År Toddler og Basic ved certificeret peercoach. Kontakt udviklingskonsulent og peercoach Ulla Nørgaard for information om takster og aftaler vedrørende Peercoaching.

 

De Utrolige År Baby: Hvis I overvejer at starte De Utrolige År Baby i jeres kommune, er I velkomne til at henvende jer til os. Vi tilbyder sparring og vejledning omkring opstart og implementering af DUÅ Baby.

 

Kontaktinformation:

Ulla Nørgaard

Telefonnummer: 30 93 90 04

Mailadresse: ulnor@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.