Rådgivning og støtte til familier

Ikast-Brande Kommune tilbyder forskellige former for rådgivning og støtte til børn, unge og familier.

Hænder - voksne og baby

I venstre side kan du læse mere om de forskellige former for rådgivning og støtte, som kommunen kan hjælpe dig med.

Kontakt

Du kan altid starte med at kontakte dit barns pædagog eller klasselærer, hvis du fx er bekymret for dit barns indlæring, oplever at dit barn ikke trives eller at det har problemer med at indgå i sociale sammenhænge. Pædagogen eller klasselæren vil hjælpe dig og sørge for, at der bliver taget hånd om problemerne på den bedst mulige måde i et tæt samarbejde med dig.

Hvis du er i tvivl om hvilken afdeling, der kan give dig, din familie eller dit barn den rådgivning, der er brug for, så ring til Familierådgivningen på telefon 30 67 04 07.

NYHED

Ikast-Brande Kommune har samarbejdet med Socialstyrelsens Task Force vedrørende udsatte børn og unge. Task Forcen har i juni 2017 lavet en afslutningsrapport om resultaterne af det udviklingsforløb, som Ikast-Brande Kommune har været en del af med henblik på at kvalificere sagsbehandlingen overfor udsatte børn og unge.

Rapporten kan hentes her.

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.