Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Rådgivning og støtte til familier

Ikast-Brande Kommune tilbyder forskellige former for rådgivning og støtte til børn, unge og familier.

Hænder - voksne og baby

I venstre side kan du læse mere om de forskellige former for rådgivning og støtte, som kommunen kan hjælpe dig med.

Kontakt

Du kan altid starte med at kontakte dit barns pædagog eller klasselærer, hvis du fx er bekymret for dit barns indlæring, oplever at dit barn ikke trives eller at det har problemer med at indgå i sociale sammenhænge. Pædagogen eller klasselæren vil hjælpe dig og sørge for, at der bliver taget hånd om problemerne på den bedst mulige måde i et tæt samarbejde med dig.

Hvis du er i tvivl om hvilken afdeling, der kan give dig, din familie eller dit barn den rådgivning, der er brug for, så ring til Familierådgivningen på telefon 30 67 04 07. 

 

NYHED

Ikast-Brande Kommune har samarbejdet med Socialstyrelsens Task Force vedrørende udsatte børn og unge. Task Forcen har i juni 2017 lavet en afslutningsrapport om resultaterne af det udviklingsforløb, som Ikast-Brande Kommune har været en del af med henblik på at kvalificere sagsbehandlingen overfor udsatte børn og unge.

Rapporten kan hentes her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.