Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fagpersoners særlige underretningspligt

Om den skærpede underretningspligt for offentligt ansatte

I Servicelovens § 153 fremgår det, at ansatte i offentlig tjeneste har skærpet underretningspligt, hvilket betyder, at du har pligt til at underrette kommunen, hvis du har en formodning om, at et barn eller ung er udsat for omsorgssvigt eller har behov for særligt støtte.  

I menupunkterne til venstre kan du få vejledning i, hvornår og hvordan du skal underrette Familierådgivningen, hvis du er bekymret for et barn eller ung. Ikast-Brande Kommune deltager i perioden 1.5.2018 - 31.7.2020 i et frikommuneforsøg 'fra dokumentation til relation', hvilket betyder, at du som ansat i Ikast-Brande Kommune skal underrette på en ny måde. Se nærmere i menupunktet til venstre eller klik her.

OBS: Husk at du altid skal følge beredskabsplanen, hvis din underretning omhandler vold eller seksuelle overgreb mod barnet/ eller den unge.  

Klik her for at se beredskabsplanen

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.