Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Børns deltagelse på underretningsmøder

Børn og unge skal deltage i underretningsmødet, fordi både forskning og erfaring peger på, at inddragelse af barnets eget perspektiv i sin egen sag har en afgørende betydning for en bedre løsning.

Børn og unge er eksperter i deres eget liv, og de skal inddrages i beslutninger, der vedrører dem. Desuden skaber det en tryghed for barnet/ den unge, når de oplever, at de voksne omkring dem samarbejder om at løse udfordringerne. Når barnet/den unge deltager på møder, bliver de øvrige deltagere opmærksomme på at holde fokus på barnets/den unges situation.

For at skabe tryghed for barnet/den unge vil der blive stillet Ipad, hørertelefoner, malerbøger og lignende til rådighed under mødet. Barnet/den unge har også mulighed for at medbringe en bisidder, som kan støtte eller hjælpe med at stille relevante spørgsmål.

Socialrådgiveren har ansvaret for at skabe en tryg og sikker ramme på møderne - tilpasset alder og modenhed for barnet/den unge. Alle der deltager på mødet har et fælles ansvar for at skabe et møde, som barnet/den unge kan være deltagende i. Det kan være en god idé at forberede barnet/den unge på, hvordan mødet foregår.

 

Socialfaglige medarbejdere

Husk at du altid kan inddrage de socialfaglige medarbejdere, hvis du ønsker råd og vejledning ift. at forberede barnet/den unge til underretningsmødet.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.