Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

PotentialeProfil kortlægning 2019

  Nyt Pp Logo Stort

PP-Kortlægningen 2019

 

Spørgeskemaet skal senest fredag den 27. september besvares af alle fastansatte medarbejdere, der har daglig kontakt med børnene - dog ikke daginstitutionslederen. Hvis teamledere er en del af en bestemt børnegruppe, må de også meget gerne besvare skemaet.

 

Som noget nyt, har vi i år et spørgeskema målrettet personalet i vuggestuerne.

Tusind tak til Annette Eriksson fra Bording Børneby, Anita Holdgaard og Maria Bækgaard Jensen fra Vestbyens Børnehus og Birgitte Krejberg fra PPR for hjælpen med at gøre spørgsmålene så relevante for vuggestuepersonale som muligt!

 

 

Link til spørgeskemaet for børnehave-personale:

https://forms.gle/6FvkBavYUL2WtUCx8

 

Link til spørgeskemaet for vuggestue-personale:

https://forms.gle/4CZyUBjBem7NA3AL9

  

Du kan udfylde spørgeskemaet fra både PC og tablet. Din besvarelse bliver behandlet fortroligt, da vi ikke bruger de enkelte besvarelser isoleret set, vi opsummerer hvordan den enkelte gruppes/stues potentialer ser ud samlet.

 

Venlig hilsen

Merete, Heidi og Lars

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.