Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Enkeltydelser

 

Hvad er enkeltydelser, hvem kan søge og hvad kan man søge til?

Vi har i særlige tilfælde mulighed for at yde hjælp til enkeltudgifter, som du ikke selv kan betale, eller dække på anden måde. Udgifterne skal være enkeltstående og uforudsigelige. Vi foretager en individuel konkret vurdering.

Du kan læse mere her.

Du kan søge hjælp til dækning af udgifter, som du ikke allerede har betalt eller lånt penge til.

Hvordan søger du?

Du skal henvende dig i Borgerservice, hvor du får vejledning og ansøgningsskema udleveret.

For at vi kan træffe afgørelse på din ansøgning, skal dokumentationen være vedlagt din ansøgning. Mangler der dokumentation, kan vi ikke træffe afgørelse og du vil derfor ikke modtage svar.

Du skal forvente, at der går op til tre uger, inden du får svar på din ansøgning.

Er der tale om et akut behov for behandling, må du gerne tage den tid, du får tilbudt, inden du har søgt om hjælpen. Du skal bare være opmærksom på, at du selv skal betale behandlingerne, hvis du bagefter får afslag på din ansøgning.

Herunder er der oversigter med den dokumentation du skal vedlægge. Du kan printe ud, og tjekke om du har det hele med, inden du aflevere ansøgningen.  

 

Du kan læse mere om enkeltydelser og hjælp i særlige tilfælde på Social- og Integrationsministeriets hjemmeside og på Borger.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.