Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Strukturplan for Naturbydelen Brande Syd, Mellem By og Bakke

Nærværende Strukturplan, Naturbydelen Brande Syd, Mellem By og Bakke er blevet til i et tæt samarbejde mellem Byråd, arkitektfirmaet CFBO, Rådgivningsfirmaet EnviDan, eksperter i landskabsplanlægning, ejendomshandel og bosætning, lokale interessenter og fagpersoner fra Ikast-Brande Kommunes administration.

Store dele af Brande syd har et meget højt grundvandsspejl, og det har nødvendiggjort et grundigt analysearbejde i områdets jordbunds- og grundvandforhold. Analyserne er bearbejdet i rapporten Vandets Vej som er anvendt som grundlag for placering af boligområderne i planen.

Den eksisterende natur i strukturplanen er en stor ressource for boligområderne. Alle fem boligområder er placeret, så de tager hensyn til grundvand, naturværdier og biodiversitet i det pågældende område, og de bidrager samtidig til tilgængelighed ud i området, for borgerne i Brande by.

Naturbydelen Brande Syd er en ambitiøs og ikke mindst langsigtet plan. Byrådet kommer til at realisere planen ét skridt ad gangen i løbet af de kommende mange år. Som det første skridt beslutter Byrådet igangsætning af fase et på byrådsmødet den 8. april 2019.

Rapporten Vandets Vej og Strukturplanen for Naturbydelen Brande Syd, mellem By og Bakke, kan findes via disse link:

Link: 
Strukturplan Naturbydelen Brande Syd

Vandets vej i Brande Syd

God fornøjelse med læsningen

Billedet viser visualisering af Brande Syd Luftfoto

 

Hvis du har spørgsmål til udviklingen i Brande Syd, er du velkommen til at kontakte:

Jeanette Ishi Lehn 
Planlægger og arkitekt
E-mail: jeleh@ikast-brande.dk
Direkte tlf.: 9960 3311

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.