Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Struktur-, udviklings- og helhedsplaner

Her på siden finder du de struktur- og helhedsplaner for byudviklingen, som Ikast-Brande Kommune har udarbejdet. Her er både struktur- og helhedsplaner, der er i høring, og planer, der er endeligt godkendt.

Billedet viser boligområde i en skov - forslag

Struktur- og helhedsplaner udarbejdes ofte for store områder, hvor udviklingen vil forløbe over mange år. Formålet med planerne er derfor at beskrive den overordnede vision for et givent område og udgør ofte det planlægningsmæssige grundlag, som kan sikre en helhed i udviklingen over mange år.

Formålet med planene er ligeledes, at de skal fungere som et styrende redskab for den fremtidige planlægning i et givent område. En strukturplan kan således være med til, at sikre en hensigtsmæssig udbygning af et område.

Struktur- og helhedsplaner bliver udarbejdet for at sikre helheden i den videre planlægning i de områder, planerne omfatter. Planerne er ikke lovpligtige, men de er et vigtigt redskab til at sikre, at kommunens borgere ved, hvor der bliver planlagt for større byudviklingsområder.

    Vedtagne struktur- og helhedsplaner:

 

 Ny udviklingsplan for Brande Syd

Strukturplanen for Naturbydelen Brande Syd, mellem By og Bakke er vedtaget i byrådet den 4. februar 2019

Du kan følge i arbejdet med udviklingsplanen her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.