Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Oplæg med Svend Brodersen

Borgermøde med oplæg fra Svend Brodersen fra Gram Slot

Tirsdag den 27. oktober 2015 holdt vi et borgermøde på Ejstrupholm Hotel hvor de fremmødte blev præsenteret for Byrådets strategi og fik en snak om visionerne og målene for den gode by og den gode landsby.

På mødet holdt Direktør Svend Brodersen fra Gram Slot et inspirerende oplæg med succeshistorien om Gram Slot, og han gav de fremmødte inspiration til, hvordan private initiativer kan være med til at fremme en positiv udvikling i et lokalsamfund.

Du kan se præsentationen fra mødet her

Du kan se præsentationsmappen fra Gram Slot her

Du kan se udviklingsplan 2020 fra Gram Slot her 

 

Billede Borgermoede 27 10 2015 195541    Billede Borgermoede 27 10 2015 202924

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.