Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Samarbejdspartnere

Læs mere om hvilke samarbejdspartnere Ikast-Brande Kommune har arbejdet sammen med i byfornyelsesprojektet i Nørre Snede

Ikast-Brande Kommune har under udarbejdelsen af projekterne arbejdet tæt sammen med: 

Ikast-Brande Kommune har under udarbejdelsen af projekterne arbejdet tæt sammen med byfornyelsens Borgerpanel i Nørre Snede, NIRAS, konsulentfirmaet Go' Proces, Gustin Arkitekter og kommunikationsrådgiver Bjørn Kassøe Andersen.

I dag varetages borgerkontakten til Ikast-Brande Kommune af Borgerpanelets Koordinationsgruppe 

 

Projektet finansieres med støtte fra:

Trafikministeriet, Socialministeriet, Fødevareministeriet/LAG og EU.

  

Samarbejdspartnere:

 • Byfornyelsens Borgerpanel i Nørre Snede

 

 • NIRAS
  NIRAS Konsulenterne har tilrettelagt og faciliteret inddragelsesprocessen forud for udarbejdelsen af byfornyelsesprogrammet for Nørre Snede...
  ...Efterhånden som projektet fik kontur blev arkitekt og NIRAS anlægsingeniører koblet på opgaven for at sikre en glidende overgang mellem proces og projekt samt at der var overensstemmelse mellem projektets fysiske rammer og økonomi. 

  Efterfølgende har NIRAS detailprojekteret, udbuds og ført et tilsyn med deltagelse af medlemmer fra koordinationsgruppen til byggemøderne. Hermed er den røde tråd bevaret gennem hele projektet fra start til overdragelse til byens borger, alle øvrige gæster samt alle på gennemrejse i Midtjyllands nye "centrum". 
  Du kan læse hele beskrivelsen her. 

  Du kan læse mere om NIRAS her: www.niras.dk

 

 • Konsulentfirmaet Go' Proces 
  Du kan læse mere om Go´Proces her: www.goproces.dk

 

 • Gustin Arkitekter 
  Jacques & Stephan Gustin, Hege Havnes og Birgitte Knop 
  Du kan læse mere om Gustin Arkitekter her: www.gustin.dk

 

 • Kommunikationsrådgiver Bjørn Kassøe Andersen fra Direction Group 
  Kommunikationsrådgiver Bjørn Kassøe Andersen fra Direction Group leverede kommunikationsstrategisk rådgivning til Ikast-Brande Kommune og sikrede en kontinuert og koordineret informationsindsats i forhold til Nørre Snedes borgere og de lokale medier. 

  Du kan læse mere om Direction Group og Bjørn Kassøe Andersen her: www.direction.dk/bka

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.