Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

SVUR - Statens Salgs-og Vurderingsregister

SVUR er et landsdækkende register, som indeholder vurderingsoplysninger, herunder oplysninger om ejendoms- og grundværdi.

SVUR indeholder en landsdækkende registrering af vurderingsoplysninger på samtlige ejendomme, herunder oplysninger om ejendoms- og grundværdi.
Vurderingsoplysningerne bygger på data om ejendommenes alder, areal, materialer, installationer mv.
Disse data findes også i Bygnings- og Boligregistret (BBR).

SVUR ajourføres med vurderingsoplysningerne fra Det fælleskommunale ejendomsstamregister (ESR), der anvendes af kommunerne til beregning af ejendomsskat (grundskyld). Ejendomsskatten beregnes udfra grundværdien. Begge registre opdateres via årlige ejendomsvurderinger.

SVUR er i modsætning til ESR et centralt, statsligt register. Det er Told- og Skattestyrelsen, under Skatteministeriet, der er den registeransvarlige myndighed.
Kommunerne anvender SVUR-oplysningerne til beregning af ejendomsskat.

SKAT anvender dem til ejendomsvurdering samt statistiske formål.

Link til BBR

Link til OIS

Link til Ejendomsvurdering

Link til SKAT
 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.