Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Lejebolig - udlejer og lejer

På disse sider finder du som lejer eller udlejer informationer om dine klagemuligheder både i almene og private lejeboliger og materiale om samarbejdet med boligselskaber i Ikast-Brande Kommune. Du finder også link til boliger til pendlere.

Dine muligheder for at klage over lejemål:

Her finder du informationer om Huslejenævnet og Beboerklagenævnet i Ikast-Brande Kommune, der behandler klager fra både lejer og udlejer i lejeboliger inden for kommunen.

Huslejenævnet behandler sager der vedrører uenigheder mellem lejer og udlejer om lejeforhold i det private boligbyggeri.

Link til siden Huslejenævnet

Beboerklagenævnet behandler sager, der vedrører uenigheder mellem lejer og udlejer om lejeforhold i almene boliger.

Link til siden Beboerklagenævnet

Samarbejde med boligorganisationerne

Ikast-Brande Kommune samarbejder med boligorganisationerne, og referaterne fra de årlige dialogmøder mellem kommunen og organisationerne er offentligt tilgængelige. Referaterne indeholder de aftaler, parterne har indgået for det kommende år, herunder også status på, hvordan det tidligere års aftale er opfyldt.

Link til side med information om samarbejde og referater fra møder mellem kommune og boligorganisationer

Bolig til pendlere

Ikast-Brande Kommune og boligorganisationer, der har boliger i kommunen har indgået en samarbejdsaftale om udlejning af bolig til pendlere. Denne aftale giver pendlere ret til at få stillet en almen familiebolig til rådighed uden om den ordinære venteliste.

Link til side med oplysninger om bolig til pendlere i Ikast-Brande Kommune.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.