Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Husnummer - synlig adresse

 

 Billedet viser husnr. på rød mursten Billedet viser husnr ved indgang Billedet viser husnr på en rød mur ved et nedløbsrør  Billedet viser husnr på hegn, under en lampe  

Kommunerne er adressemyndighed i Danmark og har ansvaret for skilte med vej- eller gadenavn. Ejeren af ejendommen, har ansvaret for at opsætte synlige og letlæselige hus-nummerskilte, som passer med de adresser som kommunen har fastsat.

Gode råd
Du kan finde tommelfingerreglerne for tydelig skiltning af dit husnummer i brochuren   "Synlige adresser - Danmarks vigtigste vejviser"  I brochuren kan du også se, hvordan en korrekt adresse skal skrives på fx breve. 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.