Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Grill - tænd den rigtig

 

Varmen varsler sommerens komme, og samtidig forvandles danskerne til et udendørsfolk. Det betyder, at grillsæsonen for alvor er ved at komme i gang. For nogle er det at grille en hel hobby - andre smækker fire pølser på risten et par gange i løbet af sommeren.

Vi skal være påpasselige, når vi tænder op og omgås grillen - det kan give alvorlige forbrændinger. Specielt børn er udsatte for at få forbrændinger.

Billedet viser en grill med majskolber og grillspid

Optænding - vælg den rigtige
Anvend briketter eller sprittabletter og pejsetændstikker til optænding. Brug aldrig sprit, benzin, dieselolie eller andet tændvæske til optænding. Det kan give en eksplosionsagtig ild.

Husk altid at have en spand med koldt vand stående ved siden af grillen

Hold opsyn

Den tændte grill skal være under konstant opsyn.
Lad ikke børn nærme sig grillen.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.