Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vejviser-, forsker- og markedsføringsbeskyttelse

billede af pigtråd

Ønsker du beskyttelse på et eller flere af følgende områder, kan du søge om dette hos din bopælskommune:

  • Vejviserbeskyttelse - navn og adresse kommer ikke i den lokale vejviser (telefonbog)
    Husk at lokale vejvisere kan være baseret på oplysninger fra teleselskaberne, så det er derfor også nødvendigt at kontakte dem, hvis du vil være helt sikker på ikke at komme med i telefonbogen.
  • Forskerbeskyttelse - navn og adresse bliver ikke udleveret til forskere i forbindelse med videnskabelige og statistiske undersøgelser.
    Forskere kan få udleveret navn og adresse fra CPR på personer med en bestemt alder, køn eller andet - dog ikke hvis du har forskerbeskyttelse. Hvis du ikke har forskerbeskyttelse, kan du altid sige nej til at deltage i undersøgelsen.
  • Markedsføringsbeskyttelse - firmaer må ikke sende reklamer direkte adresseret til dig.CPR laver hvert kvartal en liste med navn og adresse på de personer, som har markedsføringsbeskyttelse.Firmaer skal inden udsendelse af reklamer adresseret til dig undersøge, om du står på listen, og hvis du er på listen, må de ikke sende noget til dig. Husk beskyttelsen gælder kun adresserede reklamer, ikke reklamer som puttes i postkassen uden navn og adresse.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.