Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Weblager - byggesager og bygningstegninger

Alle kommunens byggesager, som er afsluttet, er digitale og ligger på et weblager.

billedet viser hus og have

Her kan du se byggesager, tegninger med mere for ejendomme i Ikast-Brande Kommune. Byggesagsarkivet er nemlig blevet digitaliseret. Det betyder, at alle borgere og virksomheder via internettet kan se alle offentliggjorte byggesager.
 

Link til selvbetjeningsløsningen byggesagsarkiv / weblager

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde min ejendom?

Hvis du ikke kan finde din ejendom i arkivet kan det skyldes at:

  • en byggesag er i gang.
  • byggesagen indeholder informationer der ikke må offentliggøres,
  • ejendommen er gammel og tegningerne ikke findes
  • sagen er lukket på grund af personfølsomme oplysninger

Hvis du har problemer med at finde en bestemt byggesag kan du kontakte Ikast-Brande Kommunes Bygge- og Miljøafdeling på tlf.  9960 4000

 

Personfølsomme oplysninger

Finder du - mod forventning - personfølsomme oplysninger i byggesagsarkivet (weblageret), beder vi dig kontakte os med det samme. Sørg for at notere informationer om ejendommens adresse, ejendomsnummer, årstal for sagen, eventuelt journalnummer og sagsnummer, så vi hurtigst muligt kan finde den pågældende byggesag og lukke den for offentlig adgang. Dokumenterne bliver automatisk scannet for personfølsomme oplysninger, inden de lægges i weblageret. Men der kan være påført håndskrevne oplysninger, som scanningen i enkelte tilfælde ikke fanger.
 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.