Søg selv oplysninger på kort - BorgerGis

Slut med ventetid - søg selv oplysningerne

Nu er det nemt og hurtig for dig at søge oplysninger på http://kort.ikast-brande.dk/

Her kan du søge planmæssige informationer og oplysninger på en given ejendom.

Du kan på kortfunktionen BorgerGIS slå de "lag" til, der er interessante for dig.

Uanset hvor mange klik/lag du benytter, vil du aldrig kunne slette/redigere oplysningerne på en given ejendom.

Du skal dog være opmærksom på, det er ca. skel - altså er kortet til oversigts brug, det er ikke målbart.

Link til vejledning -  der vil guide dig på BorgerGIS.

Ikast-Brande Kommunes kortløsning

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.