Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

BBR - Bygnings- og Boligregistret

Bygnings- og Boligregistret (BBR) er et landsdækkende register med data om samtlige landets bygninger og boliger. Registret opdateres løbende af kommunerne.

Oplysningerne i BBR anvendes både af de statslige, regionale og kommunale myndigheder samt af forsyningsselskaber og private virksomheder, for eksempel ejendomsmæglere og realkreditinstitutter.

Som ejer af en ejendom har du altid pligt til at sørge for, at oplysningerne i BBR er korrekte jf Byggelovens §17 og at bygningerne er opført efter bygningsregelemtets og planlovens bestemmelser.

Se din BBR-meddelelse

På din BBR-meddelelse kan du se, hvilke oplysninger der er registreret på din ejendom. Via "Se BBR" i selvbetjeningsmenuen i højre side kan du se din BBR-meddelelse og tjekke om oplysningerne er korrekte.

Alle husejere får en BBR-meddelselse ved køb af ejendom. Hvis du søger og får byggetilladelse til nybyggeri eller om-/tilbygning, vil du få en ny BBR tilsendt, når byggesagen er afsluttet.

Ret dine BBR-oplysninger

Har du ændringer/rettelser til dine BBR-oplysninger, så kan du indberette dem ved at vælge "Ret BBR" i selvbetjeningsmenuen i højre side.

Bygningsændringer

Har du bygningsmæssige ændringer, der skal anmeldes eller godkendes, skal du kontakte Byggeafdelingen. Det kan du gøre via dette link til siden om byggeri.

Oplysninger om olietanke

Er oplysningerne om en olietank på din ejendom ikke korrekte, skal du indsende de rigtige oplysninger til Teknisk Område, som sørger for at rette dem i BBR. Det gør du via punktet "Olietank - ret dine oplysninger" i selvbetjeningsmenuen i højre side.

Har du spørgsmål vedr. olietanke, kan du altid kontakte Miljøafdelingen på tlf: 99 60 33 70 eller  e-mail  teknikogmiljoomraade@ikast-brande.dk

 

Link til BBR

Link til OIS

Link til SVUR

Link til oplysninger om registrering af erhversejendomme

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.