Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bolig og byggeri

Her på siderne finder du oplysninger om alt, hvad der er værd at vide som boligejer og -lejer i Ikast-Brande Kommune.

Du kan se:
hvilke boliggrunde kommunen har til salg 
hvordan du søger en byggetilladelse 

 I videoen herunder får du en vejledning til Byg og Miljø 

I menuen finder du oplysninger om blandt andet din grundejerforening, ejendomsskat, flytning, folkeregister, hegn, lokalplaner, kommuneplaner samt hvilke forpligtelser du har som grundejer

Du finder også som lejer eller udlejer informationer om dine klagemuligheder både i almene og private lejeboliger og materiale om samarbejdet med boligselskaber i Ikast-Brande Kommune. 

Nye gebyrsatser

Folketinget har ved lov besluttet at kommunerne fra 1. januar 2015 skal opkræve byggesagsgebyr i forhold til den faktiske forbrugte tid.
Således skal alt byggeri faktureres efter medgået tid på basis af tidsregistrering.

Mindre bygninger (f.eks. garager, carporte o.lign. mindre bygninger) er friholdt fra bestemmelsen og opkræves i stedet et fast gebyr på 1.000 kr.

Timeprisen kan du se under takster

Link til flere informationer om byggeri  

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.