Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Idræts- og motionsevents

Mangler du noget at give dig til, eller at sætte et mål med din træning. Her på siden samler vi idræts- og bevægelsesevents - både gratis og med gebyr.

Brande Motion er arrangør af Sportmaster Griseriløbet.

Der er tale om et rigtigt efterårsløb kun på grus, græs og griseri! En virkelig udfordring over græsmarker og gennem tætte plantager. Ruter på 4,6, 7,7 og cirka 10,9 km.

Pris og tilmelding
Du tilmelde dig og læse mere om løbet på www.app.lap.io/event/2019-sportsmaster-griseriloebet

Gebyr 70 kr; eftertilmelding kl. 11.45 - 12.30 plus 30 kr. Forhåndstilmelding slutter 13. november kl. 17.00. Med i prisen er vand fra Aqua d'or.

Tidspunkt
Den 16. november 2019, kl. 13:00

Startsted
Præstelundskolen, Præstelunden 6 C, 7330 Brande.

Præmier
Sportmaster Brande sponsorerer gavekort a 500 kr. til vinderne m/k på de 3 ruter og 5 gavekort på 200 kr. i lodtrækning blandt tilstedeværende forhåndstilmeldte. Desuden lodtrækningspræmier blandt tilstedeværende deltagere.

Bad og omklædning
På Præstelundskolen, hvor vi efter løbet hygger os med håndmadder og hjemmebag.  

Alle deltager på eget ansvar.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.