Idræts- og motionsevents

Mangler du noget at give dig til, eller at sætte et mål med din træning. Her på siden samler vi idræts- og bevægelsesevents - både gratis og med gebyr.

Brande Motion er arrangør af Sportmaster Griseriløbet.

Der er tale om et rigtigt efterårsløb kun på grus, græs og griseri! En virkelig udfordring over græsmarker og gennem tætte plantager. Ruter på 4,6, 7,7 og cirka 10,9 km.

Pris og tilmelding
Du tilmelde dig og læse mere om løbet på www.app.lap.io/event/2019-sportsmaster-griseriloebet

Gebyr 70 kr; eftertilmelding kl. 11.45 - 12.30 plus 30 kr. Forhåndstilmelding slutter 13. november kl. 17.00. Med i prisen er vand fra Aqua d'or.

Den 16. november 2019, kl. 13:00

Startsted
Præstelundskolen, Præstelunden 6 C, 7330 Brande.

Præmier
Sportmaster Brande sponsorerer gavekort a 500 kr. til vinderne m/k på de 3 ruter og 5 gavekort på 200 kr. i lodtrækning blandt tilstedeværende forhåndstilmeldte. Desuden lodtrækningspræmier blandt tilstedeværende deltagere.

Bad og omklædning
På Præstelundskolen, hvor vi efter løbet hygger os med håndmadder og hjemmebag.

Alle deltager på eget ansvar.