Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Golf for sundheden

Ikast Tullamore slår et slag for sundheden og fællesskabet - kom ud at prøv den vanedannende sport!

Golf i Ikast Tullamore Golf Club

Lokale borgere med en kronisk sygdom og deres pårørende får nu en oplagt mulighed for at komme ud i den dejlige natur og svinge golfkøllen. Ikast Tullamore Golf Club tilbyder nemlig et 3-månders begynderforløb, hvor man kan prøve om spillet kan være noget for en. Alt sammen foregår på et niveau og i et tempo, hvor alle kan være med.

Forløbet starter mandag den 27. maj kl. 16.00
(Men kom bare en af de efterfølgende mandage, hvis du ikke kan nå det)

Derefter er der undervisning af klubbens pro-træner og frivillige mandag d. 3/6, 17/6 og 24/6 - hvorefter det fortsætter de efterfølgende måneder med træning og hygge.

Derudover er bl.a. mulighed for at deltage i spil og hygge om torsdagen.

I de 3 måneder, må du selvfølgelig også komme og spille på egen hånd (og med andre), så meget du har lyst. Du kan nemlig frit bruge træningsfaciliteterne på Remmevej og Broholmvej samt spille på Pay & Play banen.

Du skal ikke tænke på golfudstyr - det kan du låne af klubben.

Golf handler ikke om stil, glamour eller dresscode. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, hvad du skal have på. Tag noget behageligt tøj på samt fornuftigt fodtøj - mere skal der ikke til.

Den samlede pris for de 3-måneder er kun 500,-

 

For mere information og tilmelding:

ikasttullamoregolf.dk
Tlf.: 9725 2009
info@ikasttullamoregolf.dk

 

Adresse:

Remmevej 36
7430 Ikast

Billede 1 - golf

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.