Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gå i gang - motionstilbud med plads til alle

Hensynstagende motionstilbud til alle voksne - vandreture, gymnastik, krolf og meget mere!

GÅ I GANG er et tilbud til voksne borgere, som har ønske om socialt samvær og brug for en håndsrækning til at komme i gang med en aktivitet. Man kan have en kronisk sygdom, eller af helt andre grunde have behov for et hensynstagende tilbud svarende til egne ressourcer.

Tilbuddene i hæftet giver netop borgere i en sådan situation mulighed for, på forskellig vis, at blive fysisk aktive og opnå samvær med ligesindede.

Hæftet præsenterer en lang række forskellige aktiviteter fra mange forskellige foreninger og organisationer. Alle aktiviteter har dog det til fælles, at de kan tilpasses den enkelte deltagers ressourcer. Desuden har samtlige aktiviteter i GÅ I GANG fokus på, at man som deltagere tager hånd om hinanden og får mulighed for at danne sociale netværk.

Det fremgår af kataloget, hvorvidt den enkelt aktivitet strækker sig over en hel sæson, eller er et enkeltstående arrangement. Der er desuden oplyst en kontaktperson til hver aktivitet, som man er meget velkommen til at kontakte. Der kan f. eks være behov for yderligere oplysninger eller ønske om at lave konkrete aftaler omkring det praktiske i forbindelse med opstart på en ny aktivitet.

Kataloget vil ikke blive husstandsomdelt, men såfremt man er interesseret i et eksemplar kan det bl.a. afhentes på apoteker, biblioteker, i svømmecentre, i genbrugsbutikker, på Rådhuse, hos læger, tandlæger, fysioterapeuter og psykologer.

Se GÅ I GANG kataloget her

GÅ I GANG 2019-2020 forside

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.