Aktuelle nyheder

På denne side finder du aktuel information om Bevæg dig for Livet, både nationalt og lokalt.

12-04-2019

Har du målet i sigte, i form af et løb eller en længere gåtur, men mangler motivationen eller kan ikke finde ud af hvordan du skal gøre dig klar til det - hvorfor ikke træne i fællesskab med andre.

Så bliver det sjovere, nemmere at komme afsted og hyggeligt at gøre det i sammen.

Find gå-, løbe- og cykelfællesskaber rundt i Ikast-Brande Kommune lige her, og kom så afsted :)

Find det her!

Motionsevent

11-04-2019

Skal du ud i det dejlige forårsvejr og gå en tur. Hvorfor ikke gøre det i fællesskab med andre?
Se et overblik over forskellige gåture rundt i kommunen i dette link:

Gåture i Ikast-Brande Kommune
- Få et overblik over alle gåturene

11-04-2019

Har du eller din forening/fællesskab lyst til at lave aktiviteter for nye målgrupper, så understøtter vi meget gerne dette via "Bevæg dig for livet - Ikast-Brande".

Der vil være mulighed for...

- at få rådgivning og sparring af Bevæg dig for livet, DGI eller DIF.
- at få hjælp til opstart af nye aktiviteter.
- at få hjælp til rekruttering af frivillige eller deltagere til aktiviteten.
- at få mindre økonomisk støtte til aktiviteter, som taler ind i Bevæg dig for livets visioner.
- at få hjælp til fonds- og puljesøgning
...og meget mere!

Lyder det spændende, så kontakt endelig:

Christian Valbak
chmva@ikast-brande.dk

11-04-2019

Der er masser at give sig til i Ikast-Brande Kommune - uanset hvilket niveau og fysiske forudsætninger du har.

Man kan med fordel tilmelde sig et motionsevent, da det er både sjovt, giver god energi og giver din træning et mål.

Se dette link med en oversigt over kommende motionsløb inden for gang, løb eller cykling.

Motionsevent i Ikast-Brande Kommune 2019
- klik her og find din næste oplevelse

Event 2