Aktuelle nyheder

På denne side finder du aktuel information om Bevæg dig for Livet, både nationalt og lokalt.

(10-09-2019)

Det er muligt at bevæge sig i en travl hverdag - vær med i kampagnen!

"De usynlige minutter" kan findes overalt, og derfor vil vi gerne i kontakt med arbejdspladser, som ønsker inspiration til at skabe mere bevægelse i arbejdstiden.

Der gennemføres en kampagne fra uge 38 - 41, hvor vi sætter fokus på mere bevægelse i hverdagens rutiner.
Det er gratis at være med i de uger man ønsker det og man modtager en kasse med "To-go" kaffekrus, plakater og inspirationskataloger.
Derudover vil vi markedsføre jeres virksomhedsindsats digitalt og med mulighed for at komme i P4.

Er man interesseret i at modtage en inspirationskasse gratis kontaktes:
chmva@ikast-brande.dk eller 2484 6828.

Få mere info her på kampagnens facebookside!

Alt tæller

(21-08-2019)

Gadeidrætsdag for børn og unge

Kom til en sjov dag med fokus på idræt og sjov udenfor.

Lørdag d. 31. august 2019 kl. 10.00 -15.00.
Sted: Plænen ved blok 5, Stadion Allé 75-83

Der vil være forskellige aktiviteter på pladsen i løbet af dagen.

Se aktiviteterne og mere info her!

Gadeidrætsevent 1

(23-05-2019)

Golf er godt for sundheden, og Ikast Tullamore Golf Club vil slå et slag for at borgere med en kronisk sygdom og deres pårørende kan komme ud at spille golf i et fællesskab med andre.

Der er plads til alle niveauer, men det er minded begynderniveauet i træningen.

Det starter mandag d. 27. maj kl. 16.00
Vi mødes på Remmevej 36 i Ikast ved golfklubben klubhus.

Se mere ved at klikke her eller på billedet!

Golf for sundheden

(26-04-2019)

Mangler I midler til at sætte gang i jeres motions- eller idrætsaktivitet, men ved ikke hvor i skal lede?

Så er her nogle muligheder:

Klik her for at se hvilke puljer som er i Ikast-Brande Kommune. Her søges typisk til folkeoplysende foreninger, men I kan også finde info omkring Bevæg dig for livet midler, som uddeles til alle, der vil lave aktivitet for nye målgrupper (inaktive).

Klik her for at læse mere om DGI og DIF Foreningspulje. Her ydes tilskud til mange forskellige tiltag i foreningerne. For mere info kontaktes Christian Valbak, chmva@ikast-brande.dk.

Puljesøgning

25-04-2019

Der er så meget flot natur i Ikast-Brande Kommune, som bare venter på at blive oplevet.
Skynd dig ud og finde naturperlerne på gåben eller på jernhesten.

Find naturspots rundt i kommunen lige her.

Skønne natursteder

Natur Bølling Sø

(Bølling Sø, Engesvang. Foto: VisitIkast-Brande.dk)

12-04-2019

Har du målet i sigte, i form af et løb eller en længere gåtur, men mangler motivationen eller kan ikke finde ud af hvordan du skal gøre dig klar til det - hvorfor ikke træne i fællesskab med andre.

Så bliver det sjovere, nemmere at komme afsted og hyggeligt at gøre det i sammen.

Find gå-, løbe- og cykelfællesskaber rundt i Ikast-Brande Kommune lige her, og kom så afsted :)

Find det her!

Motionsevent

11-04-2019

Skal du ud i det dejlige forårsvejr og gå en tur. Hvorfor ikke gøre det i fællesskab med andre?
Se et overblik over forskellige gåture rundt i kommunen i dette link:

Gåture i Ikast-Brande Kommune
- Få et overblik over alle gåturene

11-04-2019

Har du eller din forening/fællesskab lyst til at lave aktiviteter for nye målgrupper, så understøtter vi meget gerne dette via "Bevæg dig for livet - Ikast-Brande".

Der vil være mulighed for...

- at få rådgivning og sparring af Bevæg dig for livet, DGI eller DIF.
- at få hjælp til opstart af nye aktiviteter.
- at få hjælp til rekruttering af frivillige eller deltagere til aktiviteten.
- at få mindre økonomisk støtte til aktiviteter, som taler ind i Bevæg dig for livets visioner.
- at få hjælp til fonds- og puljesøgning
...og meget mere!

Lyder det spændende, så kontakt endelig:

Christian Valbak
chmva@ikast-brande.dk

11-04-2019

Der er masser at give sig til i Ikast-Brande Kommune - uanset hvilket niveau og fysiske forudsætninger du har.

Man kan med fordel tilmelde sig et motionsevent, da det er både sjovt, giver god energi og giver din træning et mål.

Se dette link med en oversigt over kommende motionsløb inden for gang, løb eller cykling.

Motionsevent i Ikast-Brande Kommune 2019
- klik her og find din næste oplevelse

Event 2