Post til døren

Borgere, der er ude af stand til selv at hente sin post i postkassen kan søge om post til døren.

Dispensation for flytning af postkasse.

Er du bevægelseshæmmet eller har andre nedsatte funktioner, som gør, at du ikke kan hente din post i postkassen, har du således mulighed for at få posten bragt til din dør. Der er ingen særlige regler for folkepensionister.

Du skal søge hos Visitations- og Myndighedsafdelingen.

Det er kun kommunen, der kan afgøre, om du er berettiget til post til døren. Kommunen giver Post Danmark direkte besked om bevillingen

Find kontaktnr. nederst på siden

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.