Post til døren

Borgere, der er ude af stand til selv at hente sin post i postkassen kan søge om post til døren.

Dispensation for flytning af postkasse.

Er du bevægelseshæmmet eller har andre nedsatte funktioner, som gør, at du ikke kan hente din post i postkassen, har du således mulighed for at få posten bragt til din dør. Der er ingen særlige regler for folkepensionister.

Du skal søge hos Visitations- og Myndighedsafdelingen.

Det er kun kommunen, der kan afgøre, om du er berettiget til post til døren. Kommunen giver Post Danmark direkte besked om bevillingen

Find kontaktnr. nederst på siden